fons

INGRÀVID

Presentació

Roigé arrenca el 2020 presentant el seu segon LP Ingràvid després de superar amb èxit una campanya de micromecentatge. Un disc de dotze cançons amb una forta aposta poètica que retraten un vagatge i una cosmovisió molt íntima i personal sobre la llibertat personal i col·lectiva i la capacitat d’adaptació.

Musicalment, aquest segon disc troba un reafirmament d’un univers estètic i estilístic particular que va començar a dibuixar-se amb els seus dos primers títols, “La desfossilització” (EP,2014) i “El Paracaigudes” (rhrn 2016). Un treball de música d’autor que és un “collage sonor”, eclèctic, amb la fusió com a característica transversal, i que barrejarà el folk, el pop, els ritmes llatins, la música moderna (funk/soul) i el jazz.

Crèdits

L’hem enregistrat als Estudis la Vall amb l’assessorament i coproducció de Marc Martín i el nostre súper equip de músics: Oriol Gonzàlez, Dani Levy, Pep Pastor, Fer Tejero.

També hem comptat amb la col·laboració de grans noms de l’escena actual com són Joan Rovira, Sandra Bautista (Sona9), Gemma Abrié, Paula Giberga (La Folie), Ángela Furquet, Oriol Barri, Sònia Moreno, Cesc Martorell i Fèlix de Blas.

L’univers del disc l’ha fotografiat en David Ruano.

La imatge gràfica l’ha creat en Xavi Gasol de Simbòlic.

El disc ss’ha publicat amb la discogràfica “La Catenària”, un nou subsegell de Microscopi.

La cronofotografia i el lenticular

Com en el disc anterior, aquest disc també té un element físic que el fa singular: un lenticular personalitzat.

Un lenticular és una imatge impresa que crea una il·lusió de profunditat i una sensació de moviment.

Com que amb la fotografia hem jugat amb el concepte de la cronofotografia, volíem crear un element que pogués donar moviment al concepte d’imatge que havíem creat.

El gran David Ruano va posar-hi el geni fotogràfic, l’equip de Simbòlic el disseny i Lenticular Factory la confecció.

El verkami

Dos setmanes abans del llençament a les xarxes d’INGRÀVID tancàvem la nosrta primera campanya de micromecenatge amb un total de 125 mecenes i una recol·lecta de 4150€. Un micromecenatge que contribuïa a pagar la fase final del disc, la publicació i part de la presentació oficial que vàrem fer el 6 de Marçal al Teatre Auditori de Cardedeu.

Amb unes recompenses que anàven des del disc digital fins a concerts privats a casa, per a nosaltres aconseguir el recolzament de tots els verkamistes va representar un impuls crucial no només a nivel económic sino també a nivel emocional.

A sota trobareu el nom de tots/es els/les mecenes que ens van fer confiança.

AUDIOS

Te l’enviem a casa…

Descàrrega
(amb autorització)

Pots... fer scroll per trobar la plataforma que t’interessi comprar-lo a l’ITUNES comprar-lo a l’AMAZON subscriure’t a l’Spotify, ja que és "gratuit"

VERKAMI

Dos setmanes abans del llençament a les xarxes d’INGRÀVID tancàvem la nosrta primera campanya de micromecenatge amb un total de 125 mecenes i una recol·lecta de 4150€. Un micromecenatge que contribuïa a pagar la fase final del disc, la publicació i part de la presentació oficial que vàrem fer el 6 de Marçal al Teatre Auditori de Cardedeu.

Amb unes recompenses que anàven des del disc digital fins a concerts privats a casa, per a nosaltres aconseguir el recolzament de tots els verkamistes va representar un impuls crucial no només a nivel económic sino també a nivel emocional.

4150 MIL GRÀCIES A TOTS/ES ELS MECENES!

 

Marta Canals Ruera, Anna Riba, Gregori Hollis, Tatiana Taboada, Laia Llach Pou, Joaquim Coll Amigó, Thaïs Bonet, Eduard Lecina, Jordi Roig, Montse Enrich, Raquel Lúa, Xavi Valls, Ian Sala, Bego Tadeo, Anna Pujol, Oriol Barri, Eva Gasull, Regina Parellada i Josep Maria Canals, Susanna Aranda, Anna Mestre, Pol Aumedes, Alfons Olmo (VerdCel), Carles Casellas, Glòria Carrera, Jaume Feliu, Sandra Baustista, Oriol Roqué, Pol Ducalbe, Gemma Girona, Xavi Ferran i Elena Novoa, Ander Burgaña, Antoni Amulet (Amulet Folk), Estela Córcoles, Agnés Ventura, Clàudia Cabero, Jordi Zamora, Jaume Pujol, Joana Polo, Carles Cuberes, Oriol Salavert, La Tresca i la Verdesca, Carles Cuixart (Vol Menor), Jordi López, Mireia Sisquella, Gabriel Maria Pérez,Laia/Berta/Jana/Maria/ Toni López,  Josep Boada, Aina Rosal, Sandra Ruiz, Anna SantaFlorentina, Guillem Planagumà, Jordi Ninus, Queralt/Anna Tello/Jaume Ibars, Eva Galtés, Esteban Faro, Rah-mon Roma, Maria Yndurain,

Sònia Fuster (Yuhniversia), Alicia Molina, Jordi Costa, Patricia Fernández, Eduard Marcet i familia, Veve Vidal, Bàrbara Castro, Marta Montserrat, Vanessa Soro, Olga Dern, Anna Cambra, Ingrid Van Gerven, Alba Rubió, Carles Guinart, Ignasi Figueras, Bernat Martí, Ariadna Supertramp, Pere Parera, Josep Maria Gallart i familia, Josep Mari Royo, Àngels Solé, Albert Sanromà, Xavi Gómez, Xavi Berruezo, Neus Jorba, Julita Salvatella, Josep Dern Cavallé, Xavier Gurgui, Guillem Chicharro, Irene Pérez, Pilar Temporal, Ramon Rovira, Mateu Butinyà, Elena Cabello, Ester Garcia, Salvi Canadell, Laura Rubio, Elisabet Expósito, Susanna Ortega, Jordi Meda i familia, Lourdes Brió, Montser Castells, Anna Marxal, Enric Neddermann, Ferran Morros, Albert Ametlla i familia, Chucho Díaz, Pere Anton Canals, Àngels Serra, Anna Aldea, Núria Regás, Núria Torné, Montse Busquet, Ignasi Oliva, Ignasi Gallart, Roger Cardús (Josep i Rosa), Roser Nadal, Josep Maria Font, Merè Pallares, Maria Dern, Dani Álvarez, Fèlix de Blas, Àlex/Gael i família.