paracaigudes

Desrpés d’haver pujat al vaixell de la música d’autor amb LA DESFOSSILITACIÓ, i d’haver guanyat el premi de votació popular del concurs sons de la Mediterrània 2015, Roigé es llança al buit amb els seu PARACAIGUDES.
Un àlbum amb onze cançons que es poden emmarcar dins del World Music, amb elements musicals com el jazz, la bossa nova, el pop i el folk. Són cançons que parlen del testimoniatge vital més universal i amaguen emocions com la nostàlgia, el vitalisme i la denúncia. Tot composicions pròpies, inclou també una adaptació del poema “Los Nadies” del recent desaparegut Eduardo Galeano.

Enregistrat entre el juny i el novembre del 2015 a Barcelona, ha estat arranjat i produit per Oriol Gonzàlez i compta amb la participació de músics d’alt voltatge musical com Pep Pastor (baix elèctric), Daniel Lévy (bateria), Lluís Molas (percussió), Sandra Ortega (cors) i el mateix Oriol (guitarres, contrabaix, mandolina i samplers). Gaudeix de la col·laboració estelar de Joan Dausà i Yacine Belahcene.

Totes les cançons tenen una versió vídeo lletra produit per La Moka Films que trobareu a: www.roigemusic.com/paracaigudes

Ja està disponible a les principals plataformes digitals.

Videos

Cada cançó té el seu vídeo lletra (lyric video); els anem publicant de mica en mica. Clica la foto per a navegar-hi!

Audios