Bio Roigé

(Barcelona, 1977)
Productor, músic i compositor musical de diferents àmbits i per a tot tipus de públics. Els seu gust eclèctic i la seva concepció intergeneracional de la música, el porta a conduir, explorar i adreçar les seves creacions tant al públic infantil/familiar com als adults. El nexe que aglutina les seves produccions és RCProduccions.
Des de fa cinc anys, està centrat en la producció de Roigé, una proposta de música d’autor World músic / fusió Mediterrània amb la que emmarca les seves creacions més íntimes i personals. Després d’una etapa preliminar en què va publicar la maqueta “La Desfossilitzacio” i va guanyar el Premi de Votació Popular del Concurs Sons 2015, i va ser finalista del ISC (International Songwriter Competition) amb un vídeo musical il·lustrat, el gener del 2016 va publicar el seu primer disc “Paracaigudes”, que va comptar amb la col·laboració de Joan Dausà i Yacine Belahcene (Cheb Balowski). També va guanyar el premi FIMUCA (Fira de Música de Cardedeu) 2016 en modalitat de cantautor/duet, i ha estat finalista en els concursos del Monocicle de Ribes 2016 i va ser tercer del Concurs Acústica 2016. Al 2017 ha guanyat diversos premis en els concursos de cantautors/es de Viladecans, Miravet i la Xancla del Masnou i aquest 2018 el concurs de “En veu petita”de Benicarló.

Actualment està immers en la producció del seu segon disc.

Dins el món de la música d’autor està implicat en l’organització del “Tastautors” (Festival de Cardedeu que enguany ha celebrat el seu 14è aniversari) i organitza la “TrafiCants”, la jam/trobada mensual de cantautors/es del Tarambana de Cardedeu.