Bio Roigé

(Barcelona, 1977)
Productor, músic i compositor musical de diferents àmbits i per a tot tipus de públics. Els seu gust eclèctic i la seva concepció intergeneracional de la música, el porta a conduir, explorar i adreçar les seves creacions tant al públic infantil/familiar com als adults. El nexe que aglutina les seves produccions és RCProduccions.
La seva Cia. Roger Canals porta ja 20 anys oferint els seves produccions arreu de Catalunya i Balears, Espanya i alguns llocs d’Europa . Els seus espectacles s’han presentat en diversos fires i festivals destacats i ha enregsitrat nombrosos discs, algun d’ells premiat.
Paral·lelament, sempre enamorat del Jazz i el Swing, ha anat formant part de diferents bandes com la desapareguda Ivanow Jazz Group, i des del 2003 que va cofundar “Miratjazz de Nova Orleans” que va néixer als carrers de Barcelona i que ha crescut rodant per múltiples sales, festes i festivals de jazz.
Des de fa quatre anys, està centrat en la producció de Roigé, una proposta de música d’autor World músic / fusió Mediterrània amb la que emmarca les seves creacions més íntimes i personals. Després d’una etapa preliminar en que va publicar la maqueta “La Desfossilitzacio” i va guanyar el Premi de Votació Popular del Concurs Sons 2015, i també va ser finalista del ISC (International Songwriter Competition) amb un vídeo musical il·lustrat, i recentment ha gunayat el premi FIMUCA 2016. El gener del 2016 ha publicat el seu primer disc “Paracaigudes”, que ha comptat amb la col·laboració de Joan Dausà i Yacine Belahcene (Cheb Balowski)amb la que està immers en la seva gira de presentació

i que l’ha portat a guanyar el premi FIMUCA (Fira de Música de Cardedeu) 2016 en modalitat de cantautor/duet, i ser tercer del Concurs Acústica 2016. Recentment també ha estat nominat als premis Enderrock i als Premis MIN.