La desfossilització

Presentació

“Desfossilitzar: procés a través del qual s’extreuen i es revitalitzen experiències que havien romás inalterables.” Pompeu Roigé

Tot i que portava moltes hores de projecció i laboratori, la “Desfossilització” van ser els primers passos escènics de Roigé. Els preliminars. De fet, moltes cançons dormien en els “substrats més remots de l’home pedra” des de feia molts anys. Per tant, només calia invertir els procesos, i saldar així un “deute personal”; d’aquí la metàfora amagada dins l’invent de la paraula “Desfossilitzar”. LA DESFOSSILITACIÓ també va ser el nom d’aquesta primera maqueta.

Una maqueta autoproduïda que inclou 5 temes, tres dels quals després vam incloure en el primer disc el PARACAIGUDES

Crèdits

Roigé –Composició i veus
Oriol Gonzàlez – Guitarres i arranjament musical (www.musiquer.com)
Pep Pastor – Baix elèctric
Lluís Molas – Bateria i percussió
Amb la col•laboració de Nil Samuel i Jan Canals als “Petits Timoners”.
Gravat a Sentir Estudis (www.sentirestudis.com) per Aureli Morata i Lluís Molas durant el juny del 2013. Editat i mesclat per Oriol Gonzàlez. Masteritzat per Lluís Molas a Sentir Estudis.

Un vídeo il·lustrat

El disseny i tota la imatge gràfica és de la Bàrbara Castro (www.labarbara.net).

Per explicar els orígenes de Roigé la Bàrbara va fer un vídeo il·lustrat (draw motion) preciosíssim amb més de 600 dibuixos fets a mà. Un treball tant esplèndid que va ser finalista del ING Song International Competition d’àmbit mudial.

El podeu veure fent scroll avall.

Videos

Audios